Barion Pixel

Bérszámfejtési feladatok a gyakorlatban – online előadás

A bérszámfejtési feladatok gyakorlatban felmerülő kérdéseire kaphatnak választ a résztvevők, a 2022.06.14-én tartandó online előadás keretében.

Tapasztalatból tudjuk, hogy bérszámfejtőként nem könnyű eligazodni a jogszabályok útvesztőjében. Az elmélet alapjait megtanítják az iskolában, de a gyakorlati megvalósítást, illetve a tevékenység végzése során felmerülő buktatókat nem oktatják.

Megkérdőjelezhetetlen, hogy elsősorban a szakma szeretetével, elhivatottsággal és szorgalommal válhatunk jól képzett szakemberré. De bármennyire is tevékeny valaki, ha kevés az egyszerűen megfogalmazott iránymutatás ahonnan tanulhat, nehézséget okoz megkülönböztetni a hitelest a megbízhatatlan információtól, és nincs egy átfogó tudásbázis, ahol minden kérdésre rövid időn belül választ kapnánk egy gyakorlatba építhető útmutató segítségével. Utóbbira – habár nagyon jól hangzik – sajnos erre én sem tudom prezentálni a megoldást. Viszont szeretném bemutatni az általam alkalmazott munkafolyamatot, a munkavégzés esetleges megkönnyítése érdekében.

Bérügyintézők, könyvelők és adótanácsadók által feltett kérdésekből, valamint bérszámfejtésre általam átvett cégekkel kapcsolatban felfedezett hibák összegzéseképpen született meg az előadás-sorozat bérszámfejtőket érintő része.

Ajánlom a részvételt minden bérügyintézőnek – különös tekintettel a könyvelőirodák bérszámfejtőire.

Az előadásról bővebben ITT tájékozódhatnak.

Utóbbi blog bejegyzéseim

Kategóriák
Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás